0

I'm using LABS VST instrument plugin on a MIDI track in Tracktion T7 Waveform 11 free. I'm working on Windows 10, on a ACER Aspire V Nitro Black Edition Laptop, native soundcard. I can hear the VST instruments while editing, but they are not rendered when exporting. It happens on VST, there's no problem when using native 4OSC plugins.

After rendering the VST midi track (which results in an empty audio file), I get this message track: "This track contains MIDI-generating clips which may be inaudible as it doesn't output to a MIDI device or a plugin synthesiser". Then. the VST instruments in the track stop being audible while editing.

Midi inaudible Message

Track destination

I tried the different track destination options:

  • Default audio
  • Default MIDI output
  • Output 1+2
  • Microsoft GS Wavetable Synth

The situation remained the same.

enter image description here

Plugin Synth I don't understand how to output the track to a plugin synthesiser. I'll thank info on that subject.

Audio Device Type On Configuration/Audio devices, I tried changing the Audio Device Type, hoping I was experiencing this situation. But this didn't work. I can choose:

  • Windows audio
  • Windows audio (exclusive mode)
  • DirectSound
  • ASIO

I can only choose as output: Speakers (Realtek High Definition Audio)SST))

If I choose ASIO, there's no output to be selected.

enter image description here

  • 3
    I'm voting to close this question as off-topic because software manufacturer support question. – Mark Apr 3 at 1:03

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.